Uw verhuizing in goede banen leiden

Of het nu gaat om een bedrijfsverhuizing of een particuliere verhuizing, de professionals van een verhuisbedrijf weten steeds raad. Er komt heel wat kijken bij een verhuizing, zowel bij de voorbereiding als de dag zelf. Door het inschakelen van een verhuisbedrijf bent u er zeker van dat alles veilig, professioneel en met de nodige aandacht zal gebeuren. 

Voordelen van het inschakelen van een verhuisbedrijf   

Tijdens een eerste verkenning zal een medewerker een inventaris maken van hetgeen verhuisd moet worden en dit zowel naar hoeveelheid als naar de aard van de goederen. Hierdoor kan men zich een goed beeld vormen van de verpakkingsmiddelen en beschermingsmiddelen die moeten voorzien worden, evenals het type vrachtwagen inschatten dat zal moeten ingezet worden.  Reeds voor de effectieve verhuizing kunnen dozen, folies, beschermend plastic en dergelijke geleverd worden zodat al een maximum aan voorbereiding kan getroffen worden. Dit zal u de dag zelf een behoorlijke tijdswinst opleveren. U kan het inpakken ook laten doen door het verhuisbedrijf.  Voor de grotere stukken, zoals meubelen bijvoorbeeld, kan demontage nodig zijn voor het transport. Het staat u vrij dit zelf te doen of dit te laten doen. Houdt u er wel rekening mee dat de medewerkers van een verhuisbedrijf heel heel ervaren en handig in zijn en het u een hoop werk kan besparen door dit uit handen te geven.  Zodra alle voorbereidingen zijn getroffen, kan werk gemaakt worden van de effectieve verhuizing. Afhankelijk van de hoeveelheid goederen en de grootte ervan zal een bepaald type vrachtwagen ingezet worden. Indien noodzakelijk of wenselijk kan hier ook een verhuislift bij geleverd worden.  Beroep doen op een verhuisbedrijf brengt tal van voordelen met zich mee. Zo zal het u niet alleen tijdswinst opleveren, u bent er ook zeker van dat alles in de meest veilige omstandigheden zal uitgevoerd worden en dat uw goederen met de grootste zorg zullen behandeld worden. Indien er toch een voorval zou zijn waarbij schade geleden wordt, dan kan u voor de kosten beroep doen op de verzekering die u volledig zal vergoeden hiervoor. Uiteraard kan u bij de verhuizing steeds aanwezig zijn om de nodige instructies mee te geven en aanduidingen te geven over de plaats van de goederen.   

Laat u informeren   

Wanneer u een particuliere of bedrijfsverhuizing in het vooruitzicht hebt, doet u er goed aan zich op voorhand te laten informeren. U zult versteld staan van de mogelijkheden die voorhanden zijn om het u tijdens de voorbereiding en de effectieve verhuizing een stuk gemakkelijker te maken. Opgeleide en ervaren mensen zullen u met raad en daad bijstaan voor een veilige en vlotte verhuizing.


Delen